Bel ons: 555-555-5555

Scherm van laptop vervangen


Laptop scherm vervangen? zelf doen 'En goedkoop'

Laptop LCD scherm vervangen kapot zelf doen

Scherm van je laptop vervangen= Eitje

Nagenoeg iedereen denkt dat het vervangen van een lcd-scherm die in de laptop zit door een computer-bedrijf moet gebeuren. Fout! Zelf je laptopscherm vervangen is vele malen goedkoper. En makkelijk?

Ter introductie geven wij je alvast een blik in het leven van de laptop. In deze introductie-video zie je stap voor stap hoe je eenvoudig maar ook snel zelf je Lcd-scherm kunt vervangen. Een laptopscherm is zoals je kunt zien niets meer of minder dan een plastic / glas plaat met een kabeltje eraan. Het uit elkaar schroeven stelt ook niets voor. 

'Doe het zelf!' Laptop scherm vervangen  Tutorial video  (Korte video van 5 minuten)

Benodigdheden voor het uit elkaar halen van een laptopscherm

  • Een goede schroevendraaier zoals Ster of Tork  (Dit verschilt per laptop)
  • Een mes om openingen te creëren.tussen je scherm en laptop
  • Een mok of een schaaltje om de moertjes / schroefjes in op te vangen
  • Een handdoek voor het toetsenbord ter bescherming van je beeldscherm
De kosten van een nieuwe scherm voor je laptop
De prijs van een nieuwe scherm voor je laptop valt hard mee Je hoort veelal om je heen van mensen dat ze 150 tot wel 300 euro kwijt zijn voor alleen een LCD Scherm, en dat het daardoor niet rendabel is om een laptopscherm te vervangen. Dit is echt onzin eerste klas! Een laptop-scherm van hoge kwaliteit kost nog geen 100 euro in de meeste gevallen zowel mat als glossy. Weliswaar dat de Macbook Schermen veel duurder zijn. Deze zullen ook vaker ter reparatie aangeboden worden bij de Apple winkel. Maar desalniettemin ben je met je gewone laptop / notebook rond de 75 euro tot 125 euro kwijt. Natuurlijk verschilt het zeker waar je je laptopscherm koopt. Een grote dealer waar je vrijwel het goedkoopste uit bent voor je schermen vind je hieronder.  Zelf hebben we geen enkele problemen met deze laptopscherm leverancier gehad. De levering binnen 24 uur, en klantenservice goed bereikbaar bij vragen. 

Laptop scherm kopen? De best gewaardeerde en goedkoopste scherm voor je laptop vind je hier

Share by: